Real deal

Ti do te shesesh apartamentin tend ne Tirane dhe ke menduar nje çmim te arsyeshem.
Perpara se te vendosje çmimin ke pyetur rreth e rrotull dhe te kane dhene nje ide per çmimin ne lagje.

Deri ketu jemi OK. Po pastaj? Si do ta shesesh apartamentin e per me teper me çmimin qe do ti?
Ndoshta do ta çosh ne nje agjensi imobiliare. A ka kliente ajo agjensi dhe nese ka sa cilesore jane?

Ata thone qe do ta reklamojne per ty por shanset jane qe do e vendosin ne sirtar e do presin per ndonje bleres.
Ti e ke fjetur mendjen me mendimin qe dikush po merret me apartamentin tend por realiteti eshte ndryshe.

Çdo dite dalin ne treg me qindra Agjente Imobiljare qe u premtojne bleresve parajsen e qe zhduken pa lene gjurme.
Pronari dikur zhgenjehet dhe perpiqet ta shesi vete por i ka mjetet e limituara dhe nuk arrin te mari çmimin e duhur.

Dhe ja ku vjen Real Deal me Reklamimin me te forte ne treg plotesish FALAS per ty. Ti paguan vetem nese ne gjejme bleres.
Vetem kur ne te kemi gjetur bleresin e kur ti ta kesh shitur me çmimin qe do ti paguhemi ne, perndryshe nuk ke asnje detyrim.

E ndershme?

Kliko linkun dhe vendos te dhenat, per te tjerat kujdesemi ne:

https://realdeal.al/kontakto