cna sport

Me të drejtë, në kampin bardheblu e kanë larguar fjalën titull nga repertori i deklaratave. Atë që, në fakt, duhet bërë, skuadra kryeqytetase po e arrin në fushë.

Paraqitjet e duhura, ecuria pozitive dhe fitoret e nevojshme që e mbajnë në vendet e para. Mirëpo, në thuajse tri javët në vazhdim, Tirana përveçse duhet të tejkalojë Kupën, ka fituar në transfertë 1-3, ka përballë një kalendar force. Skënderbeu, Kukësi e Partizani janë tri përballjet e radhës në kampionat, ku do të vendoset shumë në lidhje me garën për titull. (sport.cna.al)