Me prova shkencore
image
Matjet tona me kamera nxehtësie tregojnë gjendjen aktuale të mjediseve dhe atë të pritshme në verë apo dimër.
Ato mundësojnë matjen dhe kontrollin e humbjeve termike në banesë
apo dhe rreziqet e lindjes dhe zhvillimit të myqeve.Lexo më shumë