Big Market
image

Je në kohë për dhuratat perfekte!

Krishtlindja dhe Viti i Ri janë më pranë se kurrë dhe kjo është koha e duhur për të falenderuar dhe bërë dikë të lumtur!

Nëse ende nuk e keni menduar se çfarë do t’u dhuroni njerëzve tuaj të zemrës këtë fundvit, “Big Market City Park” ju sugjeron shportat festive, të cilat ju mund ti zgjidhni në varësi të buxhetit dhe preferencave personale.

Krijoni shportën tuaj me produktet që dëshironi dhe buxhetin që keni menduar dhe nëse jeni në dilemë stafi i Big Market do t’ju vijë në ndihmë me shumë sugjerime.

Jo vetëm kaq, por tashmë ju mund të porosisni online shportën që dëshironi dhe ne e sjellim në adresën tuaj.

Big Market, di çfarë zgjedh!

 

image
image
image
image

 

Big Market – Citypark

Autostrada Tr-Dr, km 12

9:00 AM – 9:00 PM

E: [email protected]