Tave Ovale + Kapak Aromatizues
Tavë Ovale + Kapak Stone Legend CopperLUX
Tavë ne formë ovale Stone Legend CopperLUX me një kapacitet 6 litra, ideale për pregatitjen e vakteve të mëdha familjare. Kapak me dorezë aromatizuese, i cili mund të përdoret edhe në furrë deri në temperaturë 230 °C. E përshtatshme për çdo lloj sobe edhe ato me induksion, edhe për në furrë.
Nxitoni sepse sasia është e limituar!
Çmimi normal: 7,990 lekë
Oferta: 3,990 Lekë
Më shumë >>
Gatuani recetat e preferuara me Tavën Ovale!
Rosë me lëng, mish krokant në furrë, patate të pjekura në mënyrë perfekte, musaka apo perime të shijshme – nëse këto janë disa nga pjata që dëshironi dhe preferoni të gatuani më së shumti, atëherë kjo tavë nuk duhet të mungojë në kuzhinën tuaj.

Gatuani peshk të shijshëm në furrë

Speca të mbushura ose rizoto

Rosë me lëng

Qofte, lazanja ose musaka

Më shumë >>

Kapaku me dorezë aromatizuese
Një nga sekretet më të mëdha në gatim në lidhje me shijen dhe aromën është ruajta e nxehtësisë për një kohë të gjatë. Por si mund ta bëni këtë kur duhet të shtoni sërisht përbërës të lëngshëm?
Lehtësisht me kapakun praktik me dorezën aromatizuese. Thjeshtë shtoni pak verë, birrë, konjak apo ujë me erëza në dorezën e kapakut gjatë kohës kur jeni duke gatuar dhe shijoni gatimet fantastike.
Porosit tani >>