image

Thai Massage

Dhuro kupon masazhi me profesioniste Tailandeze në qendrën e masazhit në Mak Albania Hotel këto ditë festash!

Trajtim profesional për rivitalizim të energjisë së brendshme, detoksikim të organizmit, reduktim stresi, çlirim ankthesh dhe çmime preferenciale duke filluar nga 25 €

Orari i sherbimit
10:00 – 22:00

Massages

Oriental Ritual

relaxing, oil massage

60 min,

POINT PRESSURE

dry massage more on points

60 min.

THAI MASSAGE

stretching massage

60 min.

SIGNATURE MASSAGE

oil + dry + stretching massage (client chose it)

60 min,

HAWAIAN LOMI LOMI MASSAGE

strong massage with arms

60 min,

COMBINATION MASSAGE

strong massage oriental + point pressure

60 min,

Express Massage

FOOT REFLEX

with oil more on points

30 min,

BODY SCRUB

scrubing with organic or coffee

30 min,

HEAD MASSAGE

relaxing massage with oil

30 min,

FOOT MASSAGE

30 min,

BACK & SHOULDER MASSAGE

dry and oil (client chose it)

30 min,

image
image
image
image

Mak Albania Hotel

Sheshi Italia, Tiranë

T: +355 4 2274 707 ext: 8094

E: [email protected]

W: makalbania.com