logo

Ulysses Enterprises
Sh.p.k.

Licensee of Federal Express Corporation and TNT

logo
image

Connecting Europe to greater possibilities

Duke marrë në konsideratë eksperiencën tuaj duam tju falenderojmë për bashkëpunimin, ndjehemi krenar që ju ofrojmë mbështetjen që ju nevojitet.

Ne jemi kompania e vetme e liçensuar nga FedEx dhe TNT, me bashkimin e këtyre dy kompanive të medha, ju ofrohet një gamë më e gjerë shërbimesh.

Shijoni shërbimin tonë të përmirësuar Express, plotësoni nevojat tuaja të veçanta dhe specifike me shërbimin tonë special si dhe transportoni të sigurt nën asistencën dhe suportin e agjentëve tanë!

Ulysses Enterprises Sh.p.k

Adresa: Autostrada Tirane – Durres Km.8
Tel: +355 42253203 | Fax: +355 42253630
[email protected]