gaia

It’s more than an event, it’s an experience

Gaia Travel & Events është pjesë e grupit Drymades Inn.

Me gati 20 vjet përvojë në hoteleri dhe turizëm, krijimi i një koncepti të ri të planifikimit të eventeve erdhi natyrshëm si nevojë për t’i shërbyer klientëve tanë në mënyrë profesionale.

Gaia Travel & Events përbëhet nga një grup profesionistësh të specializuar për realizimin e të gjitha llojeve të eventeve.

Stafi ynë dallon me individët e talentuar, dedikuar, kreativë dhe plot pasion që punojnë me një qëllim të përbashkët – t’ju garantojnë që eventi juaj të jetë i paharrueshëm, domethënës dhe magjik.

Mirëmbajtja e një standarti të lartë në shërbimet që ofrojmë është fokusi kryesor në punën e përditshme.

Ne j’ua lehtësojmë realizimin e eventit të dëshiruar duke ndjekur hap pas hapi ciklin e plotë, nisur që nga krijimi i konceptit ose idesë fillestare, deri në zbatimin dhe konkretizimin e tij.

Çfarë na bën të jemi ndryshe?

I përshtatemi buxhetit tuaj dhe tejkalojmë pritshmëritë tuaja.

 

image

Evente Biznesi:

Inagurim
Festë stafi
Mbrëmje gala
Lancim produkti
Përvjetor
Filial i Ri
Business Retreat

 

image

Evente private:

Dasma
Ditëlindje
Babyshower
Fejesa
Përvjetor
Bachelorette Party
Pagëzime

 

 

Planifikoni dhe rezervoni eventin tuaj!

TEL: 0696060025

Gaia Travel & Events

Rr. Ibrahim Rugova, Pranë Gardës,
PII. KONTAKT, zyrat e ish-Plus
www.gaia.al | [email protected]