Nga 15-17 nentor perfitoni 25 deri ne 60% ulje në dyshekë, jorganë, jastëkë, korniza shtrati dhe aksesorë gjumi!
Koleksioni i mobilieve 2020 vjen me 20% ulje.
Vetem kete fundjave!

Jysk