image

Sallë konference për ide kreative

Keni dëshira të veçanta për eventin tuaj këtë fund viti në Tiranë?
Jeni të mirëpritur!
Ekipi ynë do t’ju mbështesë me kompetencë .

Salla e konferencave në Hotel Opera, është e dizenjuar në mënyrë perfekte për evente, promocione , seminare , konferenca shtypi , trajnimet dhe takimet tuaja nga 20 – 60 persona.

Një sallë konference me pajisje moderne dhe arredim të këndshëm klasik , krijon një atmoferë mirëseardhjeje për të ftuarit , i lejon ata të relaksohen dhe të vendosin besimin e tyre tek ju.
E përkryer për ndarjen e ideve dhe bashkëpunimin, salla jonë e konferencave mbështet qëllimin e takimit tuaj.

Komoditeti dhe çmimi i mirë janë ato që bëjnë diferencën tek ne .

Mësoni më shumë rreth sallës së konferencave dhe bëni që biznesi juaj të ketë një sukses të dyfishtë!

Për rezervime na kontaktoni:
+355 68 200 7374
[email protected]
https://www.hotelopera.al

 

image
 
image
 

image
 
image
 

image
 

Hotel Opera

Adresa: Rruga Urani Pano, Tiranë
Tel/Fax: +355 (0) 44 500 383
Mob: +355 (0) 68 20 07 374
[email protected] | www.hotelopera.al