Tharese flokesh 2ne1
Tharëse Flokësh 2në1 Wellneo
Wellneo® 2në1 AirPro është gjenerata e re e tharëseve jonike e cila than flokët deri në 70% më shpejt. Ajo ka një funksion jonik të integruar dhe teknologjinë ekskluzive e cila rrotullohet dhe ju mund ta përdorni këtë tharëse në dy mënyra. Nuk i djeg flokët dhe nuk i dëmton ato. Dizenjuar për përkujdesje maksimale për flokët tuaj, ndihmon në tharje, zbutje, më shumë shkëlqim dhe me të drejta.
Çmimi normal: 7,990 lekë
Oferta: 2,390 Lekë
Më shumë >>
Than floket deri në 70% më shpejt!
Sistemi inovativ për tharjen me metoden tunel bën të mundur shpërndarjen e ajrit dhe stimulon tharjen para dhe mbrapa për një pjesë të caktuar flokësh duke i tharë deri në 70% me shpejt. Tharësja e flokëve Wellneo® 2në1 AirPro është perfekte për të gjithë familjen.
Si funksionon >>

Tharese flokesh 2ne1
Teknologji e re unike dhe tharje e fuqishme
Tharësja e flokëve Wellneo® 2në1 AirPro ka një funksion të integruar jonik që ndihmon në kondicionimin, zbutjen dhe bërjen e flokëve tuaj më të shndritshëm, duke parandaluar ngarkimin statik në flokët tuaj. Jonet negative dhe ajri që del ndihmojnë për të zvogëluar madhësinë e pikave të ujit për tharje më të shpejtë, duke dhënë rezultate të mahnitshme.
Çfarë është teknologjia jonike >>

Tharese flokesh 2ne1
Merrni rezultatet e nje salloni bukurie në shtepinë tuaj!
Top Shop
Than floket deri në 70% më shpejt
Top Shop
Funksion të integruar jonik
Top Shop
3 nivele nxehtësie
Top Shop
2 nivele shpejtësie
Top Shop
Buton për ajër të ftohtë
Çmimi normal: 7,990 lekë
Oferta: 2,390 Lekë
Porosit tani >>

Tharese flokesh 2ne1