image

Hoxha Center

Në një zonë me zhvillim intensiv në periferi të Tiranës është ndërtuar qendra më e re tregtare, “Hoxha Center”.

Me një sipërfaqe të përgjithme prej 1250 m2, “Hoxha Center” disponon 600 m2 hapësira të lira, të cilat i ofron me qira.
Ato janë shumë të përshtshme për zyra, institucione shkollore, qendra kursesh, qendra shëndetësore, njesi biznesi, etj.

“Hoxha Center” ofron facilitete si: furnizim të pandërprerë me energji elektrike dhe ujë, ashensor, parkim të bollshëm, Wi-Fi, sistem sigurie 24×24, mbrojtje nga zjarri, etj.

Për më shumë info, lutemi na telefononi:

Tel: 069 609 9399

image
image
image
image