image

Turet e Vjeshtës:

img Udhëtime me avion:

Izrael
26 & 27 Nëntor
5 ditë 599 €

Berlin
11 Tetor & 27 Nëntor
4 ditë 329 €, 5 ditë 379 €,

Dubai
26 Shtator,
5 ditë 599 €

Amsterdam
27 Shtator
4 ditë 439 €

Barcelona
3 & 24 Tetor
4 ditë 399 €

Stamboll
26 & 27 Shtator, 3 & 4 & 10 & 11 Tetor
4 ditë 249 €

img Udhëtime me autobus

Stamboll
26 Shtator, 3 & 10 Tetor
3 ditë 79 €, 4 ditë 99 €

Ulqin (All Incluzive)
24 & 27 Shtator, 1 & 4 Tetor
3 ditë 69 €, 4 ditë 99 €, 5 ditë 139 €

Dubrovnik
4 Tetor, 3 ditë 95 €
18 & 25 Tetor, 3 ditë 85 €

Sofje
4 & 18 Tetor, 3 ditë 99 €

Vienë & Budapest & Beograd
25 Shtator, 2 & 23 Tetor
5 ditë 199 €

Napoli & Sorrento
11 Tetor, 5 ditë 259 €

Paris
28 Shtator, 12 Tetor, 8 ditë 399 €

Shtutgard & Zyrih & Strasburg
7 ditë 299 €

image

Fundjavë në Theth
2 ditë
6400 LEK

image

Fundjavë në Voskopojë
2 ditë 5900 LEK

Destinacione të tjera çdo fundjavë:

Budva & Kotor & Ulqin
2 ditë 39 €

Strugë dhe Ohër
2 ditë 39 €

Meteora
2 ditë 50 €

Medjugore
2 ditë 55 €

Liqeni Matka
2 ditë 50 €

Ofrojmë dhe shërbime të tjera si:

– Rezervim biletash avioni dhe autobusi.
– Rezervim hotelesh në gjithë botën.
– Siguracion shëndeti në udhëtim dhe makine, makina me qera etj.

Për oferta në kohë reale ju ftojmë të vizitoni zyrat tona:

Albania Explorer Travel and Tours

Blv. Bajram Curri, Pall. 1 Maji, përballë Gjykatës së Rrethit Tiranë.

Ju gjithashtu mund të vizitoni websitin tonë,
të na ndiqni në Facebook dhe Instagram
ose telefononi:

Tel: 0682020420
Tel: 042320847