phone
0676083333

 

Pushoni dhe festoni Krishtlindjen
në mes të dëborës !

Duke filluar nga 129€

Kjo ofertë është e vlefshme deri më dt. 17.12.2019

 

Image

Four Points by Sheraton
Kolashin/Mali i Zi

DT 24 – 26.12.2019

129 Eur.

Çmimi përfshin:

 • Cmimi per person ne dhome dyshe
 • Akomodimi ne hotel per 2 nete/3 dite
 • Darke festive dt 24.12 & 25.12
 • Nje pije gjate darkes festive
 • Mengjesi dhe darka
 • Facilitetet ne dhome cdo dite nga nje shishe uje ne dhome, kafe, caj
 • Perdorimi i faciliteteve te hotelit si perdorimi hamam, jaccuzi, saune, fitnes, parking, wifi.
 • Femijet deri ne 5 vjec falas
 • Transporti nga Tirana falas
 • 20% zbritje per trajtimet ne spa

 

Image

Bianca Resort & Spa
Kolashin/Mali i Zi

DT 24 – 26.12.2019

189 Eur.

Çmimi përfshin:

 • Cmimi per person ne dhome dyshe
 • Akomodimi ne hotel per 2 nete/3 dite
 • Darke festive dt 24.12 & 25.12
 • Nje pije gjate darkes festive
 • Mengjesi dhe darka
 • Facilitetet ne dhome cdo dite nga nje shishe uje ne dhome, kafe, caj
 • Perdorimi i faciliteteve te hotelit si perdorimi hamam, jaccuzi, saune, fitnes, parking, wifi.
 • Femijet deri ne 3 vjec falas
 • Transporti nga Tirana falas
 • 20% zbritje per trajtimet ne spa