SUPER OFERTAT E 7-8 MARSIT!
&
EARLY BOOKING PËR PUSHIMET E VERËS

ALBANIA EXPLORER ka menduar për ju me ofertat më dominuese në treg, për udhëtime brenda dhe jashtë vendit.
Kur bëhet fjalë për të festuar, ne dimë se si t’i plotësojmë kërkesat tuaja!
Bëjeni festimin tuaj të paharrueshëm vetëm me ne!

image

Grupe të konfirmuara për udhëtime në grup për 7-8 Marsin:

Theth, nisje në 7 & 14 Mars, 2 ditë, 7000 LEK
Valbonë, nisje në 7 & 14 Mars, 2 ditë, 7700 LEK
Strugë-Ohër, nisje në 6, 7, 14 Mars, 2 ditë, 39€ (me mbrëmje festive)
Budva-Kotor-Ulqin, nisje në 6, 7, 14 Mars, 2 ditë, 39€ (me mbrëmje festive)
Mostar-MedJugorje, nisje në 7 & 14 Mars, 2 ditë, 55€
Selanik-Katerini-Meteora, nisje në 6 Mars, 3 ditë, 85€
Dubrovnik-Budva-Kotor, nisje në 6 Mars, 3 ditë, 95€
Korfuz, nisje në 6, 7, 13, 14 Mars, 3 ditë 79€, (All Inclusive)
Sarajevë, nisje në 6 Mars, 3 ditë, 99€
Stamboll, nisje në 5 & 12 Mars, 4 ditë, 95€

Ofrojme dhe paketa te tjera në grup apo individuale të përshtatura sipas kërkesave tuaja.

image

Kurseni sa më shumë duke rezervuar herët pushimet e verës!

ANTALYA

Bosphorus Sorgun 5* – SIDE
599€/person, All Inclusive, 6 netë

Orange County Belek 5* – BELEK
686 €/person, Ultra All Inclusive, 6 netë

Limak Limra Hotel & Resort 5* -KEMER
727 €/person, Ultra All Inclusive, 6 netë

BODRUM

Mandarin Resort Hotel 5*
426€/personi, ALL INCLUSIVE, 6 netë

Kairaba Bodrum Princess & SPA 5*
530€/personi, ULTRA ALL INCLUSIVE, 6 netë

Sundance Resort Hotel 5*
539€/personi, ULTRA ALL INCLUSIVE, 6 netë

Për oferta në kohë reale ju ftojmë të vizitoni zyrat tona:

Albania Explorer Travel and Tours

Blv. Bajram Curri, Pall. 1 Maji, përballë Gjykatës së Rrethit Tiranë.

Ju gjithashtu mund të vizitoni websitin tonë,
të na ndiqni në Facebook dhe Instagram
ose telefononi:

Tel: 0682020420
Tel: 042320847