Makineri per akullore Joy
Makineri për akullore Joy
Pregatisni akullore të freskët dhe të shëndetshme në shtëpi sipas dëshirës tuaj. Behuni kreativ, zbuloni shije dhe kombinime të ndryshme të akulloreve dhe ëmbëlsirave të ftohta në shtëpi në më pak se 40 minuta.
Grirëse Duomix 2në1 Joy
Akullore e shijshme në më pak se 40 minuta
Grirëse Duomix 2në1 Joy
Kapak transparent
Grirëse Duomix 2në1 Joy
Kapaciteti i enës: 1.2 L
Çmimi i rregullt: 5.990 Lekë
Oferta: 2.990 Lekë
Më shumë >>