është sezoni i dhuratave

VESA Spa&Fitness, e pozicionuar në katin e tretë të Qendrës VESA ofron për këdo në kërkim të një eksperince unike, shërbime cilësore dhe efektive.

Një grimcë parajse midis dhjetra llojeve te masazheve apo një hap përpara drejt imazhit perfekt me trjatimet e fytyrës me kolagjen, rigjeneruese, trajtime antiage e antirrudhë, trajtime trupi, riparime te imperfeksioneve, presoterapi, kujdes per floket, manikyre/pedikyre, solar, e shumë të tjera.

image

 

VESA SPA&Fitness – VESA CENTER, Kati III

Kontakte
0674069309; 042278820
Facebook | Insragram | www.vesa-spa.com
Adresa: Rruga Abdyl Frashëri, Nr 5, Tiranë (Pranë Librit Universitar)