Jorgan & Jastek Sleep Inspiration
Set Jorgan + Jastëk Sleep Inspiration
Set jorgan dhe jastëk me materiale shumë cilësore dhe me një dizajn të këndshëm për më shumë rehati dhe ngrohtësi. Ky set është i disponueshëm në 2 përmasa teke dhe dopio. Tani ju mund të merrni cilësinë më të mirë me çmimin më të favorshëm: 50% ULJE.
Jorgan & Jastek Sleep Inspiration
Jorgan i lehtë, i butë dhe i përshtatshëm për përdorim gjatë të gjithë stinëve të vitit
Jorgan & Jastek Sleep Inspiration
Jastëk i cili përdoret në të dyja anët, më shumë rehati ose një masazh i lehtë
Jorgan & Jastek Sleep Inspiration
Jorgan Tek: 140×200 cm, Jorgan Dopio: 200×200 cm
Jorgan & Jastek Sleep Inspiration
Jastëk: 50×70 cm
Zgjidhni midis 2 ngjyrave të bukura dhe madhësive teke ose dopio.
Çmimi i rregullt: 9.990 Lekë
Oferta Seti Tek: 4.990 Lekë
Përfito tani 50% ULJE >>