Në rast se…
 
Jeni obezë dhe mbipeshë? Keni dhimbje barku?
 
Djegje dhe fryrje stomaku? Gastrite? Dhimbje kronike të kokës? Ankth? Lodhje kronike? Mungesë përqëndrimi? Alergji të lëkurës? Çrregullime në jashtëqitje? Luhatje të vazhdueshme të humorit? Fryrje të këmbëve dhe duarve?
 
 

 
 
 
 

Kjo gjë zbulohet shpejt!
Me një test të vetëm dhe pa dhimbje që realizohet nëpërmjet bulbit të gjallë të flokut.
Mund ta kryejë çdo moshë.

Mëso më shumë

 
 

150€
 

Ofertë
 

 
Doktorët italianë në dispozicionin tuaj
Datat e fundit me ofertë
 
Datat
Dhjetor
16 – 19
 
2018
 
Tiranë
 
 

 
Bëj rezervimin tënd!
 
Për shkak të fluksit, analizat kryhen me rezervim.

Cakto orarin tënd!

 
TEL: 0696375822
 


By |2018-12-13T19:15:27+01:00December 13th, 2018|

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top