image

Të nderuar partner,

Duke uruar që të keni kaluar një vit të mbarë e të susksesshëm,
ju ftojmë të festoni Festën e fundivitit me stafin tuaj, pranë Grand Blue Fafa Resort ose Fafa Premium Hotel.

Festoni me Fafa Resorts, arritjet e stafit tuaj për vitin 2018, me një Menu të pasur, Kokteil mirëseardhje, Argëtim, dhe Muzikë.

Duke filluar nga: 15 Euro/Person

 

image
 
image
 

image
 
image
 
 

Grand Blue Fafa Resort / Fafa Premium Hotel

Kontakt: +355697001353 /+355697086352
Adresa: Golem, Kavaje
www.fafa.al | [email protected]
Facebook: Kompleksi Fafa
Instagram: fafa_resorts