Risi botërore

Termoizolim me vetëm një shtresë 1.5 mm

KJO FUNKSIONON!
Aero-Therm
, termoizoluesi me nanoteknologji reflekton (kthen mbrapsht) nxehtësinë dhe ruan temperaturën.

Shikoni më poshtë një video (3:38) nga testet e kryera për këtë gjë dhe rezultatet befasuese që shfaqen aty.

video

Aero-therm ofrohet në disa drejtime:

1. Aero-therm mure të brendshme
2. Aero-therm mure të jashtme
3. Aero-therm dysheme
4. Aero-therm për paisje industriale
Si funksionon ?
AeroTherm absorbon shpejt nxehtësine rrezatuese dhe ngroh sipërfaqen e murit. Pas kësaj, çdo ngrohtësi tjetër reflektohet menjëherë brenda dhomës.
Ul praninë e urave termike, minimizon mundlësinë e lindjes dhe zhvillimit të myqeve.
Skema e termoizolimit të dyanshëm të mureve
Skema e termoizolimit në fasadë të ventiluar
Termoizolim i sistemeve te kondicionimit/ventilimit
Video prezantuese
(1:07 min)
Video prezantuese
(1:02 min)
Video prezantuese
(1:31 min)
AERO-THERM® Exterier
Aero-therm eksterier një produkt inovativ, prodhim i vitit 2016. Ai mundëson reflektimin e enenergjisë së emetuar dhe njëkohësisht mundëson frymëmarjen e mëtejshme të mureve, kur ai vendoset mbi këto lloj sipërfaqesh. Ai është mjaft i përshtatshëm për të gjitha sipërfaqet e tjera të jashtëme, si mbulesat industrilale, tubacione, deri në çisternat e hidrokarbureve.

AERO – THERM® Exterior krijon një shtresë kompakte dhe fleksibël me një trashësi prej 1 mm në sipërfaqet e jashtme të strukturave. AERO – THERM® Exte rior është i qëndrueshëm ndaj UV, hidrofobik dhe i pa përshkueshëm nga lagështira .

Shikoni Skeden Teknike
Produkte të tjera
AERO-THERM
AERO-THERM®
AERO-THERM® është një stuko shtesë, që mund të aplikohet në mure,tavane…
Më shumë+
AERO-THERM® dysheme
AERO-THERM® dysheme parandalon ftohjen e dyshemesë duke krijuar një shtresë kompakte dhe fleksibël.
Më shumë+
AERO-THERM® Industri
AERO-THERM® ka influencë pozitive në koston e energjisë së pajisjeve të prodhimit dhe të shërbimeve…
Më shumë+
Në ndihmë të lexuesit
Në lidhjet e mëposhtme mund të gjeni në PDF informacione të dobishme për tematika të ndryshme.
Problematika e mykut në shtëpi
Boja e duhur për murin
Bojrat dispersive
Adresa
Recycling Group Shpk,
Rruga Him Kolli, 23/1, Tiranë.
Kontakte
Tel: 04 2242107
Cel: 0683336788
Cel: 0682097040
Contact person: Genc Brahimaj – Administrator
Web & Email
www.aero-therm.al
[email protected]