Kush jemi
Klinika PSIKOTERAPI TIRANA përbehet nga një staf Psikoterapistësh me eksperience pune, të certifikuar nga Akademia Wiesbaden, Gjermani, anëtarë të Bordit të Shoqatës Shqiptare të Psikoterapisë Pozitive dhe anëtarë të Shoqatës Botërore të Psikoterapise Pozitive.
Çfarë ofrojmë
Klinika PSIKOTERAPI TIRANA ofron këshillim dhe trajtim profesional, te specializuar per çështje si:

 • Stresi, Depresioni, Ankthi
 • Frika (ndaj kafshëve, vendeve të mbyllura, lartësive, fluturimit me avion etj), Ataku i Panikut
 • Vetmia
 • Trauma nga abuzime fizike dhe psikologjike
 • Çrregullimet e ngrënies
 • Problemet me zemërimin
 • Mbipesha
 • Konfliktet në mardhënie çift ose familje
 • Edukimi i fëmijeve
 • Momente tranzicioni në jetë (adoleshenca, dalja në pension, menupauza)
 • Konsultime për zgjedhjen e partnerit
 • Humbje të personave të afërm
 • Çrregullimet pas traumave
 • Varësite e ndryshme (si alkoli, droga të ndryshme, bixhozi, Interneti, Shopping, ushqimi etj)
 • ADHD
 • Çrregullimet Bipolare
 • Skizofrenia
 • etj.

Për çdo shqetësim emocional apo situata ku ndiheni të pashpresë mos hezitoni të kontaktoni Kliniken PSIKOTERAPI TIRANA.

  Na telefononi
066 55 22 959
Kontaktet
Klinika PSIKOTERAPI TIRANA
Rruga “Myslym Shyri”, Pallati 39, Shk.A/3, Tirane (mbrapa dyqanit Vodafone)
Tel: +355 66 55 22 959 | E- mail: [email protected]