Logo
[email protected]
 

Image
OKAZION
Zyra me qira në qendër të Tiranës
 

Sipërfaqja 800 m2
Çmimi: 20 Eur/m2
(i diskutueshëm)
 

Harta

Vendndodhje ideale
 

Me nje projekt unik ne nje nga zonat me te preferuara te Tiranes. Ambientet ndodhen ne katin +1 te nderteses, te ndara dhe te organizuara shume mire per zyra, se bashku me ambiente ndihmese si tualete, kantine ngrenie per punonjesit.

Shikoni planimetrine
 

Image

Image
 

 

 

 

Logo
Kontakt shpk
Rruga Frosina Plaku, Nr, 40, Tiranë
+355682029807
[email protected]
kontakt.al