Shitet Call Center

Call center qe eshte ne shitje ndodhet ne zonen “Komuna e Parisit”, Rruga Bilal Golemi, perballe shkolles “Montessori”, kati 2, siperfaqe 120 m2, buze rruges.

Call Center ka 15 postacione, me infrastukture te ngritur, me mundesi zgjerimi ne postacione.

Call center eshte ne gjendje pune aktive, me fushate outbound.

Ky biznes shitet per arsye emigrimi.

Struktura eshte e ndare ne dy salla me siperfaqe totale 75 m2 dhe mund te perdoret per fushata te ndryshme.

Çmimi: 11.000 Euro

Tel: 069 21 24 166