phone069 3636877

Ture cilesore

Ofertat e Albanian Tours jane te pa kunkurueshme sepse kemi grupe te vogla, max 16 persona udhetim komod, cmime te pa konkurueshme.

image

Beograd

3-ditë Nisja më 27 Nentor, 149 €

Ne çmim perfshihen:
– Akomodimi
– Transport komod max 16 pers
– Mengjesi dhe darka
– Siguracioni shendetesore
– Shoqerimi ne shqip gjate gjithe kohes

image

Selanik dhe Stamboll

4-ditë Nisja më 26 Nentor, 179 €

– Akomodimi***
– Mengjeset
– Darka ne Selanik me buzuqi
– Transporti komod max 16 persona
– Siguracioni shendetesore
– Shoqerimi ne shqip

Çdo fundjave: Valbone, Dardhe, Voskopoje.