phone
067 2084333

 

Oferta juaj gjendet tek ne!

 

image

Budva, 27 – 29 Nentor

73 Eur / Personi ne dhome dyshe

– Akomodimi ne hotel Avala Resort 5*
– Mengjesi dhe darka
– Darke festive
– Taksa turistit
– Shfrytezimi I faciliteteve te hotelit si pishina, sauna etj…

– Me pagese sipas deshires transporti 20 Eur per person

 

image

Dubrovnik, 28-30 Nentor

89 Eur / Personi ne dhome dyshe

Çmimi përfshin:

– Transporti me autobus komodod
– Akomodimi ne hotel me 4*
– Mengjes dhe darke
– Guida dhe shoqerues
– Siguracioni shendetit ne udhetim

 

image

Stamboll, 26 – 29 Nentor

299 Eur / Personi ne dhome dyshe

Çmimi përfshin:

– Bileta avionit
– Hoteli me 4* per 3 nete
– Mengjes dhe darke
– Shetitje ne bosfor
– Siguracioni shendetit ne udhetim

 

image

Dubai, 25 – 30 Nentor

849 Eur / Personi ne dhome dyshe

– Bileta avionit
– Akomodimi ne hotel me 4*
– Shetitjet sipas programit
– Shoqerues Shqiptar
– Siguracioni shendetit ne udhetim

– Me pagese: Viza 79 Eur

 

image

Bianca Resort, Kolashin 25 – 27 Dhjetor

155 eur / Personi ne dhome dyshe

– Akomodimi ne hotel per 2 nete
– Mengjes dhe darke
– Darke festive
– Shfrytzimi i lehtesirave te hotelit si: pishina, sauna etj…

– Me pagese sipas deshires transporti 25 Eur per person.

 

Nuk mbaron ketu, blini paketen e Vitit te ri dhe perfitoni zbritje per destinacionet: Bianca Resort – Kolashine, Avala Resort – Budva, Stamboll – Turqi, Radisson Blu – Dubrovnik, Antalya – Turqi, Sharm El Sheikh – Egjipt edhe shume te tjere.