Zgjidh fustanin ideal
per diten e dasmes tende
img

Dasma është një nga ditët më të rëndësishme, e cila mbahet mend gjatë në jetë. Çdo femër dëshiron të jetë perfekte në ditën e saj të madhe. Një nga ëndrrat e çdo vajze, është që fustani i saj i nusërisë të jetë sa më i bukur dhe i veçantë, por jo vetëm…

Ndaj dhe ne kemi menduar një ofertë posaçërisht për të. Duke dedikuar një paketë të plotë, ku çmimi është special.
Nëse ju do të prenotoni 1 fustan të koleksionit 2016, do të përfitoni 1 fustan nga koleksioni 2015, por oferta nuk mbaron këtu…
 

 

 

Disa nga
Modelet tona

 

 

Eja dhe zbulo Dhuraten tende !
nga 2 deri ne 25 nentor

 

 

Kontakte
Mund të na gjeni edhe në:
Durrës
Rruga Skënderbej
(Qendra Tregtare Blue Star, kt. 1)
Cel: +355 69 43 05 233
0694248918
Tiranë: Rruga Bajram Curri,
Pall. Agimi, hyrja 7, kati 1