phone0672081333

Oferta turistike per festat e Nentorit

image
image Dubai & Abu Dhabi

25-30 Nentor, 849 EUR

Udhetimi
Akomodimi me 4yje ne qender te Dubait
Mengjesi
Shetitjet ne Dubai dhe Abu Dhabi
Siguracioni i jetes ne udhetim

image
image Stamboll

26-29 Nentor, 299 EUR

Udhetimi me avion
Akomodimi 4 yje ne qender te Stambollit
Mengjesi dhe darka
Shetitjet ne Stamboll dhe Bosfor me guide profesionale

image
image Dubrovnik

27-29 Nentor, 95 EUR

Udhetimi me autobus komod
Akomodimi ne hotel me 4yje
Mengjesi dhe darka
Shetitjet me guide profesionale
Siguracioni i jetes ne udhetim

image
image Selanik

27-29 Nentor, 135 EUR

Udhetimi me autobus komod
Akomodimi ne hotel me 5yje
Mengjesi dhe darka
Shetitjet me guide profesionale
Siguracioni i jetes ne udhetim

image
image Avala Resort&Sp, Budva

27-29 Nentor, 73 EUR

Pije e mireseardhjes
Mengjes & darke
Perdorim i pishines se mbyllur, sauna, banjo turke, Jacuzzi dhe qendres fitness.