image

Restoranti që po bën emër të mirë

Varka Restorant, ndonëse është restoranti më i ri i peshkut në Tiranë, brenda një periudhe fare të shkurtër ka fituar simpatinë e klientëve për cilësinë e ushqimit dhe shërbimit, çmimet e arsyeshme dhe mjedisin e qetë dhe komod që ofron.

 

image

Këtu çdo gjë e freskët, ne furnizohemi çdo ditë

Për ne, freskia e produkteve që gatuajmë është e shenjtë. Ne furnizohemi çdo ditë me produktet më të mira dhe më të freskëta të detit. Ju mund të zgjidhni me dorën tuaj nga ekspozitori atë që dëshironi t’ju shërbejmë.

 

image

Mjedis i këndshëm dhe komod

Restoranti ynë ka hapësirë të gjerë dhe është i dekoruar plot pasion dhe shije. Ndriçimi i bollshëm dhe natyral gjatë ditës ju bën të ndiheni si në natyrë. Ndërsa në mbrëmje, ndriçimi i dizenjuar nga profesionistë dhe çdo gjë tjetër që ndodhet përreth, ju bën të ndiheni ngrohtë dhe në një mjedis familjar.

 

image

Sugjerimet tona
ose kërkesat tuaja

Ju mund të zgjidhni pa ndrojtje ndërmjet asortimetit të bollshëm të menusë tonë ose mund të kërkoni diçka specifike.

image

Koleksion i larmishëm verërash

Ne jemi kujdesur që shumllojshmërinë e gatimeve tona cilësore ta shijoni dhe shoqëroni me verën tuaj të preferuar.