Krijuar veçanërisht për ju, me ju!

 

image

 

Wedding Planners Albania

Planifikimi dhe organizimi i mirë, është shtylla e një eventi!
Pasioni për detajet dhe dashuria për të bukurën, na udhezoi të krijonim këtë sipërmarrje.
Profesionalizmi dhe talenti që ne kemi, na bën të jemi gjithmonë pranë jush, duke ju ofruar juve shërbime dhe ide të veçanta.
Çifti është partneri ynë kryesor.

 

BRANDS

Sjellim në Kryeqyet Fustanet e Nusërisë të Groupit Mon Cheri & Allure Bridals
Stilistet me fame botërore: Sophia Tolli dhe David Tutera

 

image
Fustane Nusërie

• Cilësi e lartë
• Best sellers të stilisteve me famë boterore.
• Çmim i pakrahasueshëm

 

image
Fustane për
Vajzat e vogla

• Flower Girls
• veshje për pagëzime.

 

Me prenotimin e fustanit tuaj të nusërisë, ju keni mundësinë e zgjedhjes së një DHURATE:
Zhartierë ose Kurorë me ngjyrën tuaj të preferuar “hand-made”

 

Fejesa, Dasma, Pagëzime, Ditëlindje, Lindje, Përvjetore

Detaje tëpunuara me dorë

icon Ftesa
icon Bonboniera
icon Libra Urimesh , Jastëqe Unazash
icon Gota Shampanje, Sete Torte
icon Kurora Martese në Kishë, Qirinj
icon Shami Nusërie, Zhartiere
icon Shporta, Kaushe Orizi
icon Shishe vaji, Martirika

 

image