Turet e arta të Vjeshtës

image

 

image

Viena, Budapesti dhe Turi Danubit

21/10 Tirane-Zagreb
22/10 Zagreb-Graz-Viene
23/10 Turi i Vienes
24/10 Viene-Bratislave-Budapest dhe Turi i Budapestit
25/10 Budapest-Beograd-Tirane

249 Eur.

 

Bashke me Vjeshten vijne ngjyrat e tureve tona me te lirat dhe cilesore.

29 Tetor: Prage (Zagreb, Viene, Prage, Drezden, Bratislave, Budapest) 279 Euro
29 Tetor: Stambolli (Selanik, Stamboll) 170 Euro
25 Nentor: Parisi (Zagreb, Mynih, Paris, Zvicer, Milano, Verona, Ljubjane) 349 Euro
29 Tetor dhe 27 Nentor: Londer 999 Euro
13 dhe 27 Nentor: Selanik 85 Euro
27 Nentor: Viena (Zagreb, Viene, Bratislave, Budapest, Beograd) 259 Euro
28 Nentor: Valbone 55 Euro
27 Nentor: Plave, Guci, Rugove 99 Euro
27 Nentor: Janine dhe Athine 99 Euro