image

Restoranti më i ri i peshkut në Tiranë

Në një zonë të qetë të kryeqytetit, ndërmjet rrugës “Myslym Shyri” dhe Blvd. “Gjergj Fishta”, prapa ish ekspozitës “Shqipëria sot” është hapur në Tiranë restoranti më i ri i peshkut dhe prodhimeve të detit.

 

image

Çdo gjë e freskët…, e shikoni me sytë tuaj

Freskia e produkteve që gatuajmë është prioriteti ynë kryesor. Ne furnizohemi çdo ditë me produktet më të mira dhe më të freskëta të detit. Ju mund të zgjidhni me dorën tuaj nga ekspozitori atë që dëshironi t’ju servirim.

 

image

Mjedis i këndshëm dhe komod

Restoranti ynë ka hapësirë të gjerë dhe është i dekoruar plot pasion dhe shije. Ndriçimi i bollshëm dhe natyral gjatë ditës ju bën të ndiheni si në natyrë. Ndërsa në mbrëmje, ndriçimi i dizenjuar nga profesionistë dhe çdo gjë tjetër që ndodhet përreth, ju bën të ndiheni ngrohtë dhe në një mjedis familjar.

 

image

Sugjerimet tona
ose kërkesat tuaja

Ju mund të zgjidhni pa ndrojtje ndërmjet asortimetit të bollshëm të menusë tonë ose mund të kërkoni diçka specifike.

image

Koleksion i larmishëm verërash

Ne jemi kujdesur që shumllojshmërinë e gatimeve tona cilësore ta shijoni dhe shoqëroni me verën tuaj të preferuar.