Shitet Call Center

Call Center eshte AKTIV dhe ndodhet ne Tirane, tek Rruga Elbasanit, perballe Ambasades Amerikane.

Call Center-i eshte funksional dhe me fushata aktive “luce & gas“, VOIP, E-Internet.

Si strukture ka nje vit qe funksionon dhe ka 27 postacione, salle back office, server, me sistemin vicidial per telefonata outbound. kati 2.

Ky biznes shitet per arsye zgjerimi.

Struktura eshte e ndare ne dy salla me siperfaqe totale 75 m2 dhe mund te perdoret per fushata te ndryshme.

Çmimi: 8.000 Euro

Tel: 0699752511