image

 

image

Art Studio Kavalet

ofron prej 7-vjetesh kurse arti per femije dhe te rinj te cilet deshirojne te shprehin e zhvillojne me tej talentin e tyre ne fushat e ndryshme te arteve vizuale si; vizatim, pikture, skulpture, kolazhe, instalacion dhe fotografi.

 

image

Vizatim

image

Pikturë

image

Skulpturë

 

image

Kolazh

image

Instalacion

image

Fotografi