“DSA” Sh.p.k ofron reklamim dixhital në ekrane 46″, të instaluara në ambjente shumë të frekuentuara dhe me shikueshmeri të lartë, si Bar-e, Club-e & Universitete. Secili ekran operon dhe transmeton reklama mbi 15 orë në ditë, imazhe/video/flash me një cilësi shumë të lartë.
Image
Digital Signage Advertising shpk
Rr. Abdyl Frasheri, Pall 3/3, Sheshi Willson, Tirane. Tel: +355 (0) 67 20 64 356