logo

VARKA RESTORANT

Foto Kryesore

Restorant i ri produktesh deti

Shumellojshmeri ngjyrash dhe pjatash sa me te larmishme nen shoqerine e kuzhines sone krijuese. Mos humbisni rastin te shijoni gatimet tona prane Varka Restorant.

Jeni te mirepritur !

shadow
compare image
Staf i kualifikuar dhe mikprites, si ne familje
compare image
Menu me baze produkte deti
compare image
Pike ideale per takime pune, darka dhe evente
sub image

Deklarata e shefit

Une kam kaluar me shume se gjysmen e jetes time duke gatuar dhe ju ftoj pa frike dhe me gojen plot qe te mirsevini ne lokalin tone per tju servirur nje game te gjere produktesh deti te gatuara me pasion dhe shije.Une jam i bindur se pas ardhjes se pare ju do te ktheheni dhe riktheheni shume here ne restorantin tone.
shadow
Adresa:
Rruga Nikolla Jorga
Prapa ish Ekspozitës “Shqipëria Sot”
Hyrja nga karburant Elda
(Blvd. Gjergj Fishta)
Na gjeni në harte (Harta)
Orari:
11:30 – 23:30
Tel: 045800458