Ju caktoni datën, Të tjerat na i lini ne.
Pushime aktive dhe të shëndetshme në çdo cep të vëndit tonë të mrekullueshëm

ME SHUME

image
VALBONE
Çdo fundjavë në Valbonë
Ofertë speciale:
Vetëm 62€image
Dy netë qëndrimi …
…në një bukuri të rrallë. Udhëtim me traget. Plus vizita në Gjakovë dhe Prizren.
Në çmim: Mëngjeset, Darkat & Transporti

image
OSUM
Çdo fundjavë në kanionet e Osumit.
Ofertë speciale:
Vetëm 38€image
Dy ditë qëndrimi
Ne cmim perfshihen transporti, akomodimi, mengjes darke dhe guida ne Osum.
Nisja: cdo te Shtune ora 9.00

image
ISHULLI I SAZANIT
Çdo fë Shtun dhe të Diel (**)
Ofertë speciale:
Vetëm 35€image
Bukuritë e ndaluara …
…për një kohë të gjatë, Sazani dhe Karaburuni (***).
Në çmim: Transporti & udhëtimi me anije, guida.

Shënime
(*) Për këtë javë në Valbonë jane edhe 6 vende te lira
(**) Nisja për në ishullin e Sazanit dhe gadishullin e Karaburunit kryhet nga Tirana ne oren 6:30
(***) Vizitat në ishullin e Sazanit mund të kryhen vetëm në grupe, gjë për të cilën ne kemi akses.


Turi i Stambollit
4-dite
24.09.2015
179 euroBudapest, Viene
5-dite
14.10.2015
269 euro

 


Albanian Tours
Rruga “Myslym Shyri”
(kthesa e gjykates),
Pallati. 27/Shk. 1, kati II
Tirane


facebook

twitter
googleplus pinterest