Te marresh pjese ne trajnimet qe ne ofrojme
do te thote te formohesh dhe te rritesh profesionalisht

 

Mesazh nga
Ardex Consulting
20% ZBRITJE PER REGJISTRIMET E HERSHME
Shkarko formularin

 

Nese aspironi te punesoheni, apo te ngrini pozicionin Tuaj te karrieres ne Administraten Shteterore, apo ne kompani te ndryshme tregtare, atehere behuni pjese e trajnimeve ne Institutin e Trajnimeve dhe Formimit Profesional Ardex-Consulting me:

 

Office Managment
Fillimi: Shtator 2015
Menaxhimi i Zyrës dhe aftësitë për administratimin efektiv, është një program emocionues dhe interaktiv. Ky Modul, shoqëruar me shembuj konkret, i vjen në ndihmë të sapodiplomuarve apo …
>> Shkarko Programin <<
Kontabiliteti ne Praktike
Fillimi: Shtator 2015
Ky Modul, shoqëruar me shembuj konkret, i vjen në ndihmë të sapodiplomuarve në fushën e kontabilitetit, administrimit të biznesit, juristeve si dhe për të gjithë ata financierë apo jurist të cilët deri tani nuk kanë punuar në këtë profil.
>> Shkarko Programin <<

 

Tell me and I will forget,
Show me and I will Remember,
Involve me and I will Understand.
Ardex Consulting

 

Kontakte
Tel: 0688031678
Web:
ardexconsulting.com
Email:
[email protected]
068 20 07 251
Rruga “Murat Toptani”, Eurocol Center,
kati i 3 (Pedonalja), Tirane