phone
0682029807

 

image

Përshëndetje.

Kjo është super oferta jonë për këtë javë.

Apartament 2+1

Sipërfaqja 80 m2
Çmimi 56.500 Euro

button

 

image


Apartament i përkryer

Apartamenti është i mirëorganizuar në një hapësirë të orientuar kryesisht nga lindja.Hyrja e apartamentit të fton menjëherë në zonën e ditës e cila merr ndricim maksimal. Ajo integron hapësirën e ndenjies, ngrënies dhe gatimit, i cili ka ajrim natyral të dedikuar. Termoizolimi ndihmon në ruajten e një temperature optimale në ambientin e njësisë.

 

 

Dorado Magnet

A.Rruga Frosina Plaku, Nr, 40, Tiranë C 0682029807 T 042225338
E [email protected] W www.kontakt.al