Porosit online ose: Telefono: 04 451 44 21
Mashë automatike për onde dhe kaçurrela në 3 sekonda
Instyler Tulip
Jeni lodhur me kaçurrela të cila nuk duken bukur, gishta të djegur, e duke harxhuar shumë kohë?
Tani për vetëm 3 sekonda ju mund të modeloni kaçurrela ose onde me mashën automatike me qeramike Instyler Tulip.
Zbulo avantazhet e mashës automatike:
Kaçurrela, perfekte për të gjitha llojet e flokëve.
Nuk dëmton flokët.
E lehtë në peshë dhe shumë funksionale.
Stiloni 2 seksione flokësh në të njëjtën kohë.
Fikje automatike pas 45 minutash.
Çmimi: 12,990 Lekë
Kliko për më shumë >
Instyler Tulip
Kaçurrela & Onde në 3 sekonda me InStyler Tulip!
Hapi i 1
Hapi i 2
Hapi i 3
Hapi 1: Vendosni flokët rreth boshtit.
Hapi 2: Shtypni butonin
Hapi 3: Hiqni mashën dhe lëshoni kaçurrelin.
Kacurrela
Kaçurrela
Me
instyler tulip ju mund të stiloni kaçurrela pa u munduar, nëse jeni
duke dalë në mbrëmje apo nëse po shkoni në punë. Zgjidhni nxehtësinë
mesatare dhe vendosni kohën 3 sekonda për flokë të shkurter dhe mesatare
dhe 8 sekonda për flokë të gjatë.
Onde
Onde të mëdha
Onde
të mëdha një model i cili është i përshtatshme për të gjitha llojet e
flokëve. Për të bërë këte model ju duhet të zgjidhni temperaturën
minimale dhe kohën për 3 sekonda.
Kacurrela
Kaçurrela të rregullta
Perfekte
për çdo event special, dhe shumë e lehtë për të bërë modelin tuaj të
preferuar të kaçurrelave. Për të bëre kaçurrela të rregullta ju duhet të
zgjidhni temperaturën maksimale dhe kohën për 12 sekonda.
Instyler Tulip
Onde dhe kaçurrela në 3 sekonda.
Instyler Tulip 12,990 Lekë
Më shumë info
Na ndiqni në:
Rrjetet Sociale
Facebook Twitter YouTube
Kontakt
Keni pyetje?
NA KONTAKTONI
për porosi04 451 44 21
Transport
Transporti?
Ne dërgojmë
Në të gjithë Shqipërinë.
Ky e-mail është dërguar tek ju sepse jeni regjistruar në faqen www.topshop.al
Në qoftëse emaili gjendet në (Junk/Bulk) tuajin? Shto [email protected] tek e-mail kontaktet tuaja dhe zgjidhe këtë problem, dhe prano regjistrimin Dormeo në Inbox tuaj..
Studio Moderna Albania sh.p.k, Rr: Sami Frashëri, Përballë Drejtorisë Rajonale
të Policisë, Kulla ‘METROPOL’ Kati 1, Tirane, Albania.