KLARON SECURITY

 

ne jemi ekpertë
për

SIGURINE & SISTEMET E SIGURISE

Lutemi shikoni më poshtë disa nga shërbimet tona kryesore.

 

 

Sigurimi

i objekteve

Roje fizike me paisje elektro-sinjalizuese dhe armatim.

 

Shoqërimi

i vlerave

Monetare dhe materiale.

 

Monitorim


i objekteve

24 ore me kamera profesionale.

 

Sisteme

alarmi

24 ore për ambjente të jashtme dhe të brendshme.

 

Sisteme

alarmi

Për zjarret.

 

 

ne jemi

KORREKTE & TE BESUAR

Përkushtim, Cilësi dhe Teknologji bashkëkohore

“Klaron Security” gjatë aktivitetit të saj është shquar për korrektësi në kryerjen e detyrave të caktuara nga partnerët e saj kontraktues duke ushtruar një shërbim rigoroz të mbështetur në aparaturat dhe paisjet më moderne të kohës. Përkushtimi ynë, Cilësia e shërbimit dhe Teknologjia bashkohore e aparaturave tona të sistemeve të monitorimit janë arsyeja që klientët tanë, na besojnë Biznesin, Pronën dhe Pasurinë e tyre

 

Më shumë »

 

image

KLARON SECURITY

Sheshi Karl Topi kulla 2 kati 2, TiranëTel: 0672629999 0684852222
icon klaronsecurity.com
icon [email protected]