PARGA-PREVEZA-LEFKADA 225 Eur

8-12 Gusht PREVEZA BEACH HOTEL, Mengjes+Darke

Ne cmim perfshihen:

  • Akomodim 4 nete ne:  PREVEZA BEACH HOTEL
  • Mengjeset dhe (Darkat ose Drekat)
  • Transporti me autobus komod vajtje–ardhje
  • Ekskursion ne Parga
  • Shetitja me anije ne Lefkada.
  • Ekskursion ne darke ne Lefkada
  • Ekskursion ne qytetin e Prevezes
  • Shoqerues dhe guide nga agjensia.

Klikoni ketu per programin e detajuar..>>

TURET E VJESHTES 2015, Shtator-Tetor

PARIS 10-13 SHKURT.

Paris, 3 Nete/4 Dite, Cmimi 399 Eur. Datat.
10 – 13 Shtator, 3 Nete/4 Dite. Nisja nga Tirana ora: 10.15. Kthimi nga
Parisi ora: 16.30. Ekskursione me autobuz dhe kembe, shetitje me anije,
shopping etj
. kliko per me shume..>

RUSIA 25-29 SHTATOR
Datat: 25 – 29 Shtator, 4 Nete /5Dite te plota.
Cmimi: 799 779 euro. Fluturim me avion Tirane-Moske-Tirane. Moske – St.Petersburg: Trenin e Nates GRAND EKSPRESS. St.Petersburg-Moske: Treni i shpejte SAPSAN (3,5 ore).kliko per me shume..>
SKANDINAVIA 18-22 SHTATOR
Stokolm-oslo-kopenhagen. 719 679 Eur. Fluturim avion Tirane-Stokolm dhe Kopenhagen-Tirane. Udhetim me Tren Stokolm – Oslo. Udhetim gjate nates me Anije: Oslo-Kopenhagenkliko per me shume..>
NAPOLI – SICILIA 2-10 TETOR.
549 euro/person. Nisja: 2 Tetor, ora 23.00. Arrin ne Bari 2 Tetor 08.00. Kthimi: 9 Tetor, ora 23.00. Arrin ne Durres 10 Tetor 08.30.kliko per me shume..>
MTI TRAVEL: www.mtitravel.al  Tel: 04 225 444 2, Mob: 069 38 90 102