foto-kryesore
Profesionalë… pa diskutim ne jemi më të mirët për këtë Tur
Parisi dhe Turi i Madh i Evropës
(grup i konfirmuar)

me çmim pakrahasueshëm

Gjatë këtij turi ne do të vizitojmë disa nga qendrat më të rëndësishme të kontinetit që janë pjesë jo vetëm e trashëgimisë së tij historike dhe kulturore, por janë edhe nën mbrojtjen e UNESCO-s dhe destinacionet më të kërkura turistike.

 

icon Vizitoni Katedralen e Zagrebit të stilit Gotik, pika dominuese e qytetit
icon Vizitoni Salzburgun, pjese e listës së Unescos, vendlindjen e MozartIt
icon Vizitoni Mynihun, qytetin r dukëve Bavarez dhe të Festës së Birrës
icon Vizitoni Parisin, qytetin 2000 vjeçar i njohur si “Qyteti i Dritës/La Ville Lumiere” me: Kullën Eifel, ndërkombëtarisht të famshmin Disneyland, Kopshtet e Luksemburgut, Notre Dame, Muzeun Louvre, Champs Elize, etj…
icon Vizitoni Zvicrën-Lucerne, me urat e mahnitshme të mbuluara mbi lumin Reus
icon Vizitoni Komo-Itali, me liqenin e tretë më të madh në Itali, aty ku të Medhenjte Versace, Madona, George Clooney, Sylvester Stallone kanë vilat e pushimit.
icon Vizitoni Milanon, kryeqytetin e Lombardisë veriore me të famshmen Piazza D’uomo, La Scala dhe Galerinë e Vitorio Emanuleit.
icon Vizitoni Veronën dhe Lago Di Garda

 

image
udhëtim me

Autobus Superlux

Vetëm tek ne ka pije dhe ushqime falas!
Guida profesionale.
Katër vitet e fundit, më shumë se 1000 persona e kanë bërë me ne këtë tur.