Përshendetje
Apartament
në shitje!
Sipërfaqja : 52 m2
Çmimi: 14.000 Euro
Vendndodhja: Tepelenë
Lagja “Selam Musai”
foto

Apartamenti ndodhet në katin e tretë dhe është pjesërisht i rregulluar.
Ju nevojitet informacion tjetër?

Tel: 0692917228
ose na shkruani këtu