Kuponi i kursimit
-20% zbritje
Duam që ti të rrezatosh gjithmonë. EJA, vizito dyqanet tona në çdo kohë.
Ofertat fantastike të presin TY, me këtë kupon.
kuponi- image

Duke printuar kuponin e mesiperm dhe duke e paraqitur ate ne nje nga dyqanet tona, ju do te perfitoni


Vizitoni
Dyqanet tona
Informacione per dyqanet dhe pozicionet e tyre mund te gjeni ne linkun:http://bottegaverde.al/dyqanet

Bottega Verde Albania
Printojeni ose bejeni “Like” ne Facebook