Albes ofron Turet e Verës:
Të larmishme, cilësore dhe më të lirat në treg
VIENA, BUDAPESTI DHE TURI I DANUBIT
Viena
Dubrovnik-Zagreb-Graz-Viene-Bratislave-Budapest-Beugrad-Kosove
24.07.2015
249 Euro
TURI I BJESHKEVE SHQIPTARE
Bjeshket
Koman-Valbone-Peje-Rozhaje-Plave-Guci -Vuthaj-Koloshin-Podgorice
17.07.2015
99 Euro
VALBONA, FRESKIA E VERES
Valbona
Koman-Valbone-Bajram Curri-Gjakove-Prizren
Çdo të diel, duke filluar nga 31 Korriku
55 Euro
PARIS, DISNEYLAND DHE TURI I MADH I EUROPES
Parisi
Split-Zagreb-Lubjane-Salsburg-Munih-Paris-Disneyland-Lucerne-Milano-Verona-Lago Di Garda-Kroaci
17.08.2015; 07.09.2015; 03.10.2015
339 Euro
PRAGA, DRESDEN DHE TURI I EUROPES QENDRORE
Image560
Zagreb-Viene-Prage-Dresden-Bratislave-Budapest-Beograd-Kosove
20.08.2015
279 Euro
Logo
Rruga “Sulejman Delvina” Nr 7, Tirane Shqiperi (prane stadiumit Dinamo)
Tel: 044 805222
Cel: 0685673689
Cel: 0673239622