blank blank blank blank blank

logo
social icon social icon social icon social icon social icon social icon

Turi i Europes ne 8 dite
image
Tirane – Budva – Dubrovnik – Milano – Nice – Montecarlo – Montpellier – Marseille – Barcelona
Data e udhetimit: 20 Maj – 27 Maj
Ne cmimin 399 Euro/Person perfshihet:
– Udhetimi me autobus komod dhe shetitjet sipas programit
– Akomodimi ne hotel 3 dhe 4 yje ne qytetet e permendura ne program
– Mengjeset per te gjitha ditet e qendrimit
– Shoqerues shqiptar gjate udhetimit.
– Guide lokale profesionale ne Barcelone
shadow

social icon social icon social icon social icon social icon social icon

shadow

Kontakte
MATIAS Travel & Tours
Rruga Mihal Duri, perballe deres se pasme te Ministrise se Arsimit
[email protected]
Tel. 0699961122

Rekomandime
Ture ne Europe
Sherbime transporti
Siguracione