Event 05/2015

Sehr geehrte Damen und Herren,
liebe Freunde der deutschen Sprache und Kultur!

Të nderuar zonja dhe zotërinj,
të dashur miq të gjuhës dhe të kulturës gjermane!

Heute möchten wir Sie über die Daten der Superintensivkurse informieren.
Sot duam t’ju informojmë për datat e kurseve superintensive.
Der Sommer ist da… die Superintensivkurse fangen an…
Meldet euch jetzt an!
Erdhi vera… po nisin kurset superintensive…
Regjistrohuni tani!Mos humbisni kohë, por regjistrohuni tani për kurset superintensive në verë, sepse vendet janë të limituara
Deutschzentrum Tirana
Kooperationspartner Goethe-Institut
Rruga “Ismail Qemali”, Nr. 30
1019 Tirana / AlbanienTë dhënat mund të ndryshojnë
Tel: +355 4 22 45 510 ext. 28
Mobil: +355 69 20 75 751
Fax: +355 4 22 48 957
E-Mail: [email protected]
Web: www.goethe.de/tirana
Facebook: deutschzentrum.tirana
Skype: [email protected]
Please consider the environment before printing this email.
Kurse superintensive gjate veresThank you!
****
You received this e-mail because your e-mail address is part of Deutschzentrum Tirana’s mailing list, which informs you about every news and event organized by Deutschzentrum Tirana or by its cooperation.
To unsubscribe from this newsletter and stop receiving e-mails about these information and events, please click here