Logo


Promo ImageHapesira juaj e relaksit!
Nëse keni kohë për t’u çlodhur dhe në qoftë se keni nevojë për trajtim personal Vesa SPA & Fitness është vendi i duhur.
Cdo njeri ka nevoje per te marre energji ne fitness, te beje nje trajtim fytyre, një masazh relaksues, manikyr dhe pedikyr, trajtim të trupit dhe flokëve.
Tek VESA SPA&Fitness ju trajtojne profesionist dhe produkte elitare.

 

 

Image
Fitness – Oferte njemujore
 

Paketa 1-mujore, 3-mujore dhe 6-mujore. Kombinime te ndryshme te frekuences dhe orarit sipas nevojave tuaja.


Me shumeImage
SPA – Ofertat e muajit Shkurt
 

Lloje te ndryshme te trajtimit te trupit si edhe lloje te ndryshme te trajtimit te fytyres.
Te gjitha me zbritje.


Me shume