Rezidenca AnA
Vendi per te jetuar
Me shume

Pershendetje

Kompleksi Rezidencial “ANA” ndodhet në një zonë panoramike pranë “Qytetit Studenti, me një orientim dhe pamje të mrekullueshme nga Jugu. Vetëm 15 minuta në këmbë nga Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, afër arterieve të komunikimit dhe pikave të rëndësishme për një zonë banimi cilësore, si shkolla, hapësira të gjelbra, zona argëtimi (Rr. “Elbasanit”, “Blloku”).

Investo i pari
Në rezidencën AnA banojnë 550 banorë që u mungon një dyqan dhe plot shërbime të tjera pranë shtëpisë.Fito besnikërinë e tyre duke filluar i pari! 130 m2,për vetëm 84 900 euro!
Na kontaktoni
068 90 22 933
Kompleksi AnA, Rruga Budi, Al-1013 Tirane
www.ana.kontakt.al